Cégadatbázis:

 

Magyar Gallup Intézet

email: gallup@gallup.hu
weboldal: http://www.gallup.hu
cím: 1033 Budapest Fő tér 1 (Zichy kastély)
tel: 437-9400   fax: 437-9444
témakörök:
6.1. Kvalitatív módszerek
6.2. Kvantitatív módszerek

A The Gallup Organization küldetése: "Let people be heard", vagyis: Hallgattassanak meg az emberek".

A Gallup Organization a világ sok országában fáradozik azon, hogy küldetésének megfelelően közvetítse az emberek véleményét a kormányok, a közintézmények és az üzleti vállalkozások felé.

A Magyar Gallup Intézetet (Gallup Hungary Ltd.) 1990-ben alapította a The Gallup Organization Inc., a világ legrégebbi, nemzetközileg elismerten a legnevesebb és egyik legnagyobb közvélemény-, piac-, magatartás- és viselkedéskutató és vezetési tanácsadó cége. A Magyar Gallup Intézet ma is a The Gallup Organization Inc. száz százalékos tulajdona és kiváló hagyományainak folytatója.

Az amerikai egyesült államokbeli anyacég több mint hat évtizedes minőségi munkájának tapasztalataira alapozva, a már kipróbált és sikeres kutatási módszerek és technikák birtokában, ugyanakkor a hazai körülmények alapos ismeretében a Gallup Hungary igen pontos kutatási eredményeket és megbízható elemzést szolgáltat ügyfeleinek. Kérdőíveit és kutatási terveit tapasztalt szakemberek gondos munkával állítják össze, ügyelve arra, hogy igazodjanak az ügyfelek elvárásaihoz és speciális igényeihez. Az interjúk minősége, a gondos ellenőrzés, valamint a mintavételi eljárás szigorúsága együttesen precíz és megbízható kutatási eredményeket biztosít.

A Gallup Hungary ügyfelei között megtalálhatók magyar cégek, kormányhivatalok és önkormányzatok éppen úgy, mint nemzetközi nagyvállalatok és szervezetek - egyszóval mindenki, akiknek megbízható információra van szüksége a közvélemény és a piac alakulásáról Magyarországon, valamint Közép- és Kelet-Európában.