Kvíz

2005-ben hozzávetőlegesen hányszorosa volt a felső decilis átlagjövedelme az alsó decilis átlagjövedel- mének?

2,5-szöröse
7,6-szorosa
19-szerese
40-szerese

Regisztráció:

Tisztelt Felhasználónk!

A tarsadalomkutatas.hu portálon csak regisztrált felhasználók kezdeményezhetnek vásárlást. Kérjük, a regisztrációhoz adja meg a kívánt felhasználónevet, a későbbiekben ezt fogja a belépéshez használni.

A mezők kitöltését követően az Ön által megadott e-mail címre egy levelet küldünk, amely tartalmazza az ideiglenes jelszavát. Erre azért van szükség, hogy az ön e-mail címével visszaélve ne legyen létrehozható regisztráció.

Kérjük, figyelmesen olvassa el a regisztráció feltételeit!

Kérjük, olvassa el adatvédelmi nyilatkozatunkat is a kapcsolat oldalon!

Köszönjük, hogy regisztrálja magát a tarsadalomkutatas.hu portálon!

 

Felhasználónév:   
E-mail cím:   
E-mail cím újra:   
Az adatgyűjteményekre vonatkozó felhasználási feltételek:
Az adatfelhasználó a TÁRKI Társadalomkutatási Informatikai Egyesülés állományaiból készített másodelemzéseiben minden esetben köteles hivatkozni az adatgyűjtemények forrására, kutatásvezetőjére és tulajdonosára (letétbe helyezőjére).
Kijelentem, hogy a TÁRKI Társadalomkutatási Informatikai Egyesüléstől átvett adatgyűjteményeket harmadik fél részére tovább nem terjesztem. Kijelentem továbbá, hogy a tudományos közleményekben föltüntetem az adatbázis forgalmazójaként a TÁRKI Társadalomkutatási Informatikai Egyesülést.

A hivatkozás formája:
Forrás: [adatbázis tulajdonosa]. [adatbázis teljes címe]. [adatfelvétel időpontja]. Budapest: TÁRKI Társadalomkutatási Informatikai Egyesülés

  a feltételeket elolvastam és elfogadom.

  
regisztráció »